Over ons

Medisch pedicures met passie voor het vak


Heel wat jaartjes geleden hebben wij elkaar leren kennen door het pedicure vak. Wieneke zocht ondersteuning tijdens vakanties en cursussen en Juliska zocht ervaring. Zo zijn we begonnen met de samenwerking. Deze samenwerking hebben wij steeds verder uitgebouwd. Vanaf 1 juli 2018 besloten wij onze krachten helemaal te bundelen. Het resultaat hiervan is praktijken op meerdere locaties en werken met een team van kundige pedicures.

Wij staan voor kwalitatief goede voetzorg voor iedereen! We doen regelmatig een cursus, bezoeken congressen of beurzen om zo bij te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in ons vak. Wij zijn gespecialiseerd in de nieuwste technieken op diverse gebieden.

Samenwerking

Wij denken graag mee met de patiënt, daarom werken we in alle praktijken nauw samen met diverse podotherapeuten, huisartsen, fysiotherapeuten en diabetisch verpleegkundigen.

Als Medisch Pedicures zijn wij aangesloten bij Provoet en ingeschreven bij het KRP (kwaliteits register voor pedicures).

Een diabetes en/of reuma patiënt kan in sommige gevallen in aanmerking komen voor een vergoeding (tegemoetkoming) van de behandelingskosten.

Het voordeel van een medisch pedicure is dat zij ook op doorverwijzing van artsen en podotherapeuten specialistische behandelingen mag verrichten. Hierover kunnen wij u altijd informeren.

Het team

Amber


Amber is sinds 1 juni 2020 bij ons in Loosduinen aan het werk.

Amber van der Klugt woont in Den Haag en sinds 3 juli 2019 is zij gediplomeerd pedicure. Op zeer jonge leeftijd wist Amber al dat zij later in de uiterlijke verzorging wilde werken. Naast haar werkzaamheden als pedicure in onze praktijk werkt zij ook als schoonheidspecialiste.

Hygiene, kwaliteit en comfort bieden vindt zij heel belangrijk. Amber heeft in 2021/2022 diverse cursussen gedaan. Zij heeft met succes de cursus psoriasis en eczeem, huidkanker, hand en voetzorg bij oncologie gedaan. Ook heeft zij de module diabetische voet gevolgd. Daarnaast hebben wij met het hele team een reanimatie cursus gedaan.

Amber ziet er naar uit u binnenkort te mogen ontvangen bij Medisch Pedicure Wijnbergen & Verhoog. 

Malinda


Malinda is per 1 juni 2020 bij ons in 's-Gravenzande en in Loosduinen aan het werk.

Malinda Lorsheijd Hoekstra woont in 's-Gravenzande, is getrouwd en heeft een zoontje. Malinda is sinds 2011 pedicure en heeft in 2015 haar medisch pedicure opleiding afgerond.

Om bij te blijven en een breder kennisvlak te hebben, heeft Malinda in 2021/2022 diverse cursussen gedaan. Zij heeft met succes de cursus kindervoeten, psoriasis en eczeem, huidkanker, hand en voetzorg bij oncologie, voeten en wratten en eczeem gedaan. Daarnaast hebben wij met het hele team een reanimatie cursus gedaan. 

Malinda zit niet graag stil en hoopt u snel te mogen begroeten in een van onze praktijken!

Corien


Corien werkt sinds 1 maart 2021 in ons team. Corien werkt in de locaties 's-Gravenzande en Poeldijk.

Corien vd Helm woont in 's-Gravenzande, is getrouwd met Bart vd Helm en heeft twee top dochters.

Corien heeft in 2020 haar basis pedicure diploma en in 2021 haar medisch pedicure opleiding gehaald. Als aanvulling heeft Corien in 2021/2022 met succes de cursus psoriasis en eczeem, huidkanker, hand en voetzorg bij oncologie gedaan. Daarnaast hebben wij met het hele team een reanimatie cursus gedaan.

Deze bezige bij hoopt u binnenkort een keer bij haar in de stoel te zien!