- Over ons

Over ons

Hallo wij zijn Juliska Verhoog en Wieneke Wijnbergen, beide medisch pedicure met passie voor het vak.

Zo’n 8 jaar geleden hebben wij elkaar leren kennen door het pedicure vak. Wieneke zocht ondersteuning tijdens vakanties en cursussen en Juliska zocht ervaring. Zo zijn we begonnen met de samenwerking. Wij hebben dit steeds verder uitgebouwd. Dit is ons zo bevallen dat wij vanaf 1 juli 2018 besloten onze krachten te bundelen in de vorm van een vof. Hierdoor hebben wij samen meer locaties en hopen wij iedereen nog beter van dienst te kunnen zijn!

Wieneke heeft zich steeds meer gespecialiseerd in de risicovoet (diabetische en reuma) en ingroeiende nagels.

Juliska is naast medisch pedicure ook sportpedicure. Maar ook bij haar kunt u terecht voor de risicovoet en ingroeiende nagel.

We doen regelmatig een cursus, bezoeken congressen of beurzen om zo bij te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in ons vak.

Beide denken we graag mee met de patiënt, daarom werken wij in alle praktijken nauw samen met diverse podotherapeuten, huisartsen, fysiotherapeuten en diabetisch verpleegkundigen.

Als Medisch Pedicures zijn wij aangesloten bij Provoet en ingeschreven bij het KRP (kwaliteits register voor pedicures).

Als u als (diabetes-reuma ) patiënt naar een Medisch pedicure gaat kunt u in sommige gevallen in aanmerking komen voor een vergoeding (tegemoetkoming) van de behandelingskosten.

Het voordeel van een medisch pedicure is dat zij ook op doorverwijzing van artsen en podotherapeuten specialistische behandelingen mag verrichten. 

Hierover kunnen wij u altijd informeren.

Graag stellen wij Amber en Malinda even voor!

Amber

Amber is per 1 juni 2020 bij ons in Loosduinen aan het werk.
Amber van der Klugt is 22 jaar oud en woon in Den Haag. Sinds 3 juli 2019 is zij gediplomeerd pedicure. Naast haar werkzaamheden als pedicure bij ons in de praktijk, werkt zij ook als schoonheidspecialiste. Al op zeer jonge leeftijd wist Amber dat zij "later" in de uitelijke verzorging wilde werken.
Hygiene, kwaliteit en comfort bieden vindt zij heel belangrijk.
Amber ziet ernaar uit om u binnenkort te mogen ontvangen bij Medisch Pedicure Wijnbergen & Verhoog!
 

 

Malinda

Malinda is per 1 juli 2020 bij ons in 's-Gravenzande en in Loosduinen aan het werk. Malinda Lorsheijd Hoekstra is 30 jaar en woont in 's-Gravenzande. Zij is getrouwt en heeft een zoontje van 1 jaar. Malinda is sinds 2011 pedicure en in 2015 heeft zij haar medisch pedicure opleiding afgerond. Na 8 jaar werkervaring heeft zij door veranderingen op haar vorige werk het laatste jaar alleen als schoonheidsspecialiste gewerkt. Vanaf 1 juli pakt zij bij ons haar passie weer op als medisch pedicure. Zij hoopt u snel te mogen  ontmoeten in een van onze praktijken!